Mocanita Covasna

Buna dimineata va spunem astazi 30 Mai 2016 de pe veranda Pensiunii Casa din Parc din Covasna, unde vremea s-a mai imblanzit se pare si soarele si-a facut curaj sa mangaie oraselul nostru cu firave raze, impartind caldura proportional aproape atat in centru cat si-n Voinesti. Vreme buna pentru plimbari in natura, plimbari cu trenuletul sau cu mocanita trasa de o locomotiva cu aburi, veche de pe vremea strabunicilor dar si vreme excelenta pentru cei ce muncesc, sau pentru cei ce gradinaresc.

Ca tot ne apropiem cu pasi repezi de Vacanta de Vara, voi unde v-ati hotarat sa evadati anul acesta? Noi va invitam cu mare drag la munte, va invitam cu inima deschisa la Covasna si alegand serviciile de cazare oferite de pensiunea Casa din Parc va veti asigura un sejur linistit, lipsit de griji, relaxant si de povestit tuturor celor care au omis anul acesta, statiunea Covasna. Amplasarea pensiunii este in centrul orasului, in parcul plin cu castani si verde-nflorit, o zona de vis ce nu trebuie omisa. Linistea sufleteasca isi face simtita prezenta inca din momentul in care ne-ati pasit pragul, iar mancarea ce-o gatim pentru dumneavoastra dragi prieteni, este facuta sa lase impresii placute.

Gata cu povestile, ar fi multe de spus atat despre Covasna, cat si despre pensiunea noastra. Nu ne ramane decat sa va dorim o zi excelenta, o vacanta placuta si daca sunteti in cautare de Cazare in Covasna puteti alege cu incredere Pensiunea Casa din Parc – Contactati-ne acum la telefon 0762 620 341, 0267 341 615 sau e-mail – rezervari@casadinparc.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *